סרטרלין/סרנדה במקום לוסטרל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/09/2023 | 15:39 | מאת: שרון

ביתי נוטלת לוסטרל 50 מזה זמן רב עקב הפרעת חרדה. נשארתי עם חצי חפיסה (14 כדורים) ועקב מחסור בכל הארץ, איאלץ להחליף את הלוסטרל בסרנדה או סרטרלין. לצערי כרגע הפסיכיאטר אינו זמין. האם אין בעיה בהחלפה מיידית? האם אין צורך לעבור לחלופה הגנרית בהדרגה? יודעת שהחומר הפעיל זהה, אך עדיין דווחו השפעות שונות של תרופות גנריות ביחס למקור (לטוב ולרע)

אין מניעה למרות שעדיף להמשיך עם אותו תכשיר. יש לעקוב אחרי המטופלת תחת ההחלפה ובמקרה ויש סימנים לא צפויים יש לפנות לרופא מטפל.

27/10/2023 | 11:57 | מאת: לוסטרל

📢🖐🔊שלום נשמח לעזרתכם 🙏🙏🙏 כל מי שנוטל לוסטרל וחסרה לו תרופה ,חולים ממתינים מספר חודשים . לא רוצים את התחליפים ,תוכלו לשתף את זה ? תוכלו לתרום תרופה למי שנשאר אצלו, נשמח לקבל למטופלים שחסר להם תרופה . אנחנו קבוצה גדולה כאן מי שיכול לעזור נשמח לקבל את התרופה עד שיגיע המלאי , בינתיים אין צפי , שזה מחדל בפני עצמו להשאיר מטופלים שרגילים לתרופה . זה לא אקמול שאפשר לקחת נורופן זה התרופה המקורית שלנו , נשמח לעזרתכם . https://www.facebook.com/groups/1356157985282661/?ref=share_group_link מי שנישאר לו מהתרופה מוזמן לתרום תבורכו .

27/10/2023 | 11:58 | מאת: מחסור בלוסטרל

📢🖐🔊שלום נשמח לעזרתכם 🙏🙏🙏 כל מי שנוטל לוסטרל וחסרה לו תרופה ,חולים ממתינים מספר חודשים . לא רוצים את התחליפים ,תוכלו לשתף את זה ? תוכלו לתרום תרופה למי שנשאר אצלו, נשמח לקבל למטופלים שחסר להם תרופה . אנחנו קבוצה גדולה כאן מי שיכול לעזור נשמח לקבל את התרופה עד שיגיע המלאי , בינתיים אין צפי , שזה מחדל בפני עצמו להשאיר מטופלים שרגילים לתרופה . זה לא אקמול שאפשר לקחת נורופן זה התרופה המקורית שלנו , נשמח לעזרתכם . https://www.facebook.com/groups/1356157985282661/?ref=share_group_link מי שנישאר לו מהתרופה מוזמן לתרום תבורכו . הקבוצה בפייסבוק ניקראת לוסטרל הקבוצה הרישמית

02/12/2023 | 18:58 | מאת: רוית

מפאת חוסר בלוסטרל נאלצתי להחליף לסרטרלין של טבע. 3 שבועות, ואני דועכת. דועכת מיום ליום. משחקים לנו בנפש וזה מכעיס ונמאס. מדוע הפסיק הלוסטרל? משרד הבריאות לא מרוויח עליו מספיק כסף? זה נראה למישהו הגיוני??

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי