אלטרולט 10 ,אלטרול 25

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/09/2023 | 23:12 | מאת: סיגל

אני לוקחת אלטרולט 25 כלומר 2 כדורים וחצי, יש כרגע חוסר. רציתי לדעת אם אלטרולט ואלטרול זה בדיוק אותו דבר גם בחומרים הלא פעילים ובעצם רק מינון יותר גבוה. כי מניסיון של המון כדורים כמו ssri שהחליפו לי נהיו תופעות לוואי אחרות ועד שהתרגלתי לאלורולט אני לא מעונינת לשנות. אלא כמובן אם זה בדיוק אותו דבר. למרות שכאשר זה בדיוק אותו מוצר פשוט מוכרים לרב תחת אותו שם במינון 10 או 25.

כן זה אותו חומר פעיל. במידה והתכשיר שאת רגילה אליו לא נמצא, ניתן לבקש מהם לחפש לך באיזה סניף ניתן למצוא את התכשיר המקורי. אבל עקרונית לא אמורה להיות בעיה עם החלופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי