אסטרו( ציפרלקס) ואספירין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/09/2023 | 07:08 | מאת: אדל

היי אני בת 42 במצב נפשי בסוג של דיכאון. וחרדות שהתחילו לי לפני כמה חודשים, לראשונה בחיי, נפלתי ואיבדתי הכרה פעמיים השנה הזו שהיתה מורכבת (פיטורין, פרידה מקשר, לקיחת סקסנדה כמה חודשים וילד שיש לי עם צרכים מיוחדים) נשלחתי לבדיקת MRI מוח, ויצא שהעורקים הקטנים צרים קצת, התחלתי ליטול אספירין ואסטרו ( ציפרלקס) ואני מרגישה שזה נפשית לא עושה לי , האם זה ייתכן שלא מתאים לי השילוב? מה לעשות?

היצרות בעורקים מצריכה טיפול באספירין וסטטין להורדת שומנים. אין מניעה לשילוב עם ESTO

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי