קבותרים חולשות ולחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/09/2023 | 21:25 | מאת: ישראל

בן 27, נוטל שנתיים וחצי קבותרים לטיפול בהיפרפרולקטינומה ומגיב לטיפול. בחצי שנה האחרונה התחילו לי חולשות והתכווצויות בשרירי הרגליים, לאחר בדיקות מקיפות נשלל כל גורם נוירולוגי ובוצעו בדיקות דם. בנוסף ב-4 חודשים האחרונים הצגתי במרפאה לחץ דם גבוה באזור 150-160, והופניתי לבירור הולטר יש גם כאבי ראש וסחרחורות. האם יש מצב שהתופעה קשורה לקבותרים, לא בדקתי כלל את הלב

מדובר בתופעת לוואי ממש לא שכיחה לטיפול בתרופה (התכווצויות בשרירי הרגליים) אבל בכל מקרה כן יש מקום להעלות את הנקודה מול הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי