אוגמנטין פעם ביום.....

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/09/2023 | 20:33 | מאת: לילך

שלום וברכה רופא נתן לי אוגמנטין 875 פעם ביום אני מוטרדת כי פעם למדתי שאחרי 12 שעות רמות החיידקים עלולות לעלות מאוד ולכן לוקחים עוד פעם. כך שלפי זה פעם ביום עלו להיות מסוכן יותר מלא לקחת בכלל. לא יודעת אם טעה או שזה בסדר. זה מוכר לך לקחת פעם ביום?מזה לא מסוכן?

לא נונתים אוגמנטין פעם ביום אלא במצב של אי ספיקת כליות חמורה נותנים 500 מ"ג פעם ביום. המינון המקקובל 875 מ"ג פעמיים ביום כפי שציינת

07/09/2023 | 08:01 | מאת: לילך

תודה על התשובה. מקווה שלא נגרם לי נזק. אבקש מהרופא משפחה עוד מרשם ואקח פעמיים ביום.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי