ברונכולט פורטה- שילוב עם תרופה אחרת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/09/2023 | 07:33 | מאת: מירב

היי לכולם, 1. האם אפשר לשלב ברונכולט פורטה עם אלרג'יקס? 2. האם ניתן לשתות אלכוהול במינון נמוך, בשילוב עם ברונכולט פורטה (כוס בירה) 3. במידה ולא ניתן לשתות ביחד עם התרופה, האם ניתן לדלג על מנה אחת ממנה (למשל של הערב) כדי שתהיה לי את האופציה לשתות? (לרגל חגיגת יום הולדתי) תודה

שלום , טיפול בברונכוליט פורטה מכיל DIPHENHYDRAMINE שהינו מרכיב אנטיהיסטמיני בנוסף טיפול באלרג'יקס, ולכן עדיף להסתפק באחת משני התכשירים למרות שאין מניעה לשלב. אין מניעה לשלב עם אלכוהול אבל יש לשים לב למצב הערנות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי