תרופת בריבירקט לאפילפסיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/08/2023 | 13:16 | מאת: לי

שלום. הנוירולוג המטפל בביתי בת ה23 החליף את כדורי הלבטרים במינון 3000 מג ליום לבריביקט למינון 300 מג ליום ואמר שזהו הדור החדש בטיפול באפילפסיה. היה קשה מאוד לקבל אישור מיוחד מהקופה לתרופה במינון הזה. כמו כן, לא מספקים את הכדורים למספר חודשים מראש כמו לבטרים. האם אתה מכיר את התרופה? האם היא "ממכרת" או בעייתית כמו רטלין ואטנט שגם אותם לא נותנים יותר מאחת לחודש? מתלבטות לגבי חוות דעת שניה. תודה.

התרופה פחות ממכרת מהתרופות האחרות ולכן מומלץ לקחת את התרופה לפי יעוץ הנוירולוג

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי