טיפול בדלקת שקדים עם רקע מסתם ראיתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/08/2023 | 09:22 | מאת: אמא

בת 12 יום רביעי התחיל אצלה חולשה כאב ראש שרירים חום גבוהה שהגיע ל 39.4 שקדים נופחים אדומים עם תפליטים קושי בליעה וקושי אפילו בפתיחת הפה מרוב כאב כאבע צצואר לא אכלה כמעט הלכנו לרופא ,אחות עשתה לה בדיקה גרון מהירה ומעבדה היא הכניסה את שתי המקלות ביחד לא הרגשתי שזה היה נכון בבדיקה המהירה יצא חיובי והרופא היה משער את התוצאה לפי התסמינים נתן לנו מוקספין 10 מל פעמיים ביום עד עשרה ימים התחלנו וכבר אחרי יום וחצי החום התחיל להיעלם אבל עד עכשוי עדיין שקדים נפוחים ויש קושי בליעה היום יצאה בדיקת המעבדה והיא שלילית אני בהלם הילדה הייתה ללא כוחות חום שלא יורד אני חוששת שהבדיקה של האחות לא נלקחה כמו שצריך והיא הכניסה את שתי המרלות ביחד והמרל של הבדיקה המהירה יותר גדול והבת שלי עם רקע היצרות במסתם ראיתי התייעצתי עם הרופא שלה אמר לי שלא להסתכן ולהמשיך בטיפול כי הוא ראה אותה איך היא סובלת ושהיא כמעט לא לוקחת אינטוביטיקה פעם אחרונה לקחה לפני שנתיים הבת עדיין לא החלימה אבל יותר טוב מלפני כמה ימים האם יזיק לה אם המשכנו בטיפול בגלל רק ההיצרות במסתם ואי נטילת סיבוכים אשמח לחוות דעת

הטיפול לא אמור להפריע לרקע של הילדה (היצרות במסתם). ולכן אם יש הצדקה קלינית אז ניתן להמשיך עם טיפול

הטיפול לא אמור להזיק למחלת הרקע (היצרות במסתם) ולכן אם יש הצדקה קלינית להמשך טיפול אז אין בעיה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי