כדור מיותר ודחוף הקאה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2023 | 00:46 | מאת: שחר

היי,ֶלקחתי בטעות 4 כדורי זודורם , במקום לקחת כדור אחר בכלל. אני הייתי אמורה ללמוד כל החילה למבחן מחר ונלחצתי .ֶהתחלתי להקיא פה כמה פעמים ישר שנפל לי האסימון שזה לא אותו הכדור שזה אחרי הבליעה השנייה של המים ומאז אני לא יודעת איך להבין אם זה יצא?, אם ללכת למיון? כאילו מה השפעות של לקחת 4 כדורי זודורם 10 mg help

אין להלחץ רק יש לשתות הרבה מים. יהיה ירידה במצב ההכרה וישנוניות אבל יש הפרעות נוספות אז יש לפנות למיון להשגחה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי