חיידק גרון ומקפסין ......

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2023 | 11:01 | מאת: אמא

שלום בת 12 שוקלת 47 אחרי יום של חום גבוהה שהגיע עד 39.3 תפליטים בגרון כאב גוף בטן בדיקת אצל הרופא מהירה חיובי לחיידק גרון ומחרתיים מגיע תוצאות מעבדה הרופא נתן לה מוקפין פורטה 250 10 מל שלוש פעמים ביום למשך עשרה ימים מפחדת שמינון נמוך או גבוהה מדי האם מינון מתאים לחיידק לפי גיל ומשקל הוא קודם ביקש שתיקח מוקספין טבליות אבל היא לא מצליחה לבלוע אני אמא דאגנית מפחדת מסיבוך החיידק תודה

04/08/2023 | 13:38 | מאת: אמא

רוצה להוסיף התייעתי עם רופא אוליין לגבי חילוק מנות כי התחלתי בשעה 11 ואני לא אספיק את שלוש המנות אז אמר לי את לא צריכה 10 שלוש פעמים מספיק 10 מל בבוקר ו10 מל בערב בהפרש של 12 שעות וזה מספיק כי היא מעל 20 קילו

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי