הפסקת טיפול.........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2023 | 05:57 | מאת: dagil

היי, מכיוון שיש מספר דעות בנושא הזה , אז אשמח לשמוע את דעתך. במקרים בהם אושר על ידי הרופא להפסיק לקחת את הציפרלקס, מה לדעתך הדרך הנכונה להפסיק? מדובר על 20 מ"ג ציפרלקס שנלקח במשך שנתיים, כאשר לפני זה היו מספר שנים של לקיחה של SSRI אחרים. אני מבין שכדאי באופן הדרגתי, השאלה היא מה ברמה הפרקטית - כדאי קודם לרדת ל15 או שאפשר ישר ל10 ואז ל5? ובמשך כמה זמן להיות על כל מינון עד שמפסיקים לגמרי? תודה רבה!

04/08/2023 | 06:01 | מאת: dagil

חשוב לציין שיש ברשותי רק ציפרלקס של 20 מ"ג, כך שבמידה ואצטרך לרדת קודם ל15 אז אצטרך קודם לחתוך את הכדור ל2 ואז עוד פעם ל2 וסך הכל לקחת חצי כדור+רבע כדור וזה לא ייצא בדיוק 15 מ"ג אז השאלה היא עד כמה משמעותי לרדת מ20 מ"ג ישר ל10 ואז ל5? וכמה זמן להיות על כל מינון? תודה רבה!

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי