שימוש יום יומי ב-stop It

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/08/2023 | 23:43 | מאת: מאור

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול אבל אנסה לפני כשנה עברתי ניתוח לכריתת כיס מרה ומאז אני סובל משלשולים ברמה בלתי-רגילה לכן התחלתי מיד לאחר הניתוח בהוראת הרופא לקחת Stop it ההתחלה היתה ב-2 כדורים בבוקר בבת אחת כמובן לאחר מספר חודשים כאשר הגוף שלי ״התרגל״ כבר לא הייתה השפעה ל-2 כדורים ועליתי במינון נכון להיום אני לוקח בכל בוקר 5 כדורים בבת אחת כדי שאצליח לעצור את תופעות השלשולים ניסיתי להפסיק ליום אחד ופשוט כל אוכל ישר גורם לי לרוץ לשרותים אשמח להבין כמה דברים כיוון שהמידע על התרופה לקוי ברשת האם מסוכן לקחת בבת אחת 5 כדורים? האם יש נזק לטווח הארוך? חשוך לציין כי אני צורך תרופה זה באופן יום יומי כבר כשנה שלמה לאחרונה החל לי כמו הפרשות מפי-הטבעת האם יכול להיות קשר? אשמח לעזרה בנושא תודה רבה 🙏🏻

אין ליטול בבת אחת את 5 הכדורים ויש להגביל את השימוש בתרופה ככל האפשר. ממליץ לפנות לרופא גסטרו לבחינת המצב מכיוון ששימוש כרוני עלול לגרום לסבילות לתרופה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי