מה יעיל יותר ? השוואת תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/08/2023 | 07:21 | מאת: נתנאל

שלום רב איזה תרופה נחשבת כיום הכי יעילה לטיפול בסכיזופרניה ומחלה סכיזואפקטיבית המלווה בדיכאון וחרדה מבין התרופות הבאות ולפי המחקרים הקליניים העדכניים : ריאגילה cariprazine, סוליאן amisulpride, ריקסולטי rexulti , סרוקוול? תודה על תשובתך המלומדת !

כאשר מדברים על התרופות האלה, זה פחות קשור למי יותר או פחות יעיל אלא לתגובה הקלינית ובהתאם למאפייני רק ע שיש למטופל. כל אחת מהתרופות שציינת יש לה פרופיל שונה של תופעות לוואי ומשמשת לטיפול בהפרעות פסיכיאטריות כתלוי בתגובה הקלינית של המטופל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי