בילקסטן לאלרגיה מתרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/07/2023 | 12:55 | מאת: שירה

בזמן האחרון יש אלרגיה מתרופות , עזר קצת לבדו עם הפסקת התרופות עד החלטה מה עושים. משלא עבר לגמריי כבר מעל חודש בלי התרופה ויש עוד הרופא נתן לי בליקסטן פעם ביום. האלרגיה בפנים , שאלה לי תוך כמה זמן צריך לעבור לגמריי ואם לא אחריי כמה זמן מומלץ.ללכת לייעוץ שיתנו משהוא אחר כרגע אני אחריי יומיים וחצי בלי והאם מספיק פעם ביום ?

כן מספיק פעם ביום, ולגבי משך טיפול לפי תגובה קלינית

31/07/2023 | 09:25 | מאת: שירה

כמה זמן לודח בדרך כלל לעבור ובמקרה שלא יעזור יש משהוא יותר חזק ומתי אמורים להתחיל לראות השפעה חזקה , תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי