קרדילוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/07/2023 | 18:48 | מאת: אורח

לאמא שלי (61) יש דופק מהיר במנוחה (בערך 90+ לדקה). היא לוקחת קרדילוק 2.5 מ"ג אך הוא מוריד לה את הדופק יחסית מעט לסביבות 86-88. האם יש סכנה בדופק קבוע שנע בין 86-100? האם הגדלת מינון הקרדילוק ל-5 מ"ג תעשה הבדל משמעותי? יש לציין שהיא סובלת לרוב גם מלחץ דם נמוך, הקרדילוק לא יכול להוריד את הלחץ דם יותר מדי? תודה

כן קרדילוק מוריד לחץ דם בנוסף ולכן יש לעקוב אחרי לחצי דם. ניתן להעלות את המינון תוך מעקב אחרי דופק ולחץ דם. ניתן להגיע עד לדופק 60

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי