יעוץ תרופתי לסחרחורת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/07/2023 | 23:25 | מאת: יעל

שלום רב ד"ר, אני רק מתייעצת כמובן שגם עם רופאים. יש לי מגרנה לא תדירות גבוהה. יש לי גם תחושת איבוד שיווי משקל, אפשר ליפול, לפני !!!מגרנה. קרה לי שבועיים לפני ההתקף. ואחרי מגרנה עייפות וערפול ראש קצת טשושט ראייה. בד"כ המגרנה שלי זה רק כאב ראש והקאות לפעמים. האם כדור נגד אי יציבות מתאים: 1. בטאהיסטדין שמשפיע על האוזן 2. מודל פורטה שהבנתי שמפשיע על המוח האם יש כדור אחר שאתה ממליץ? לא רוצה לקחת כדור מרדים אני צריכה לנהוג ולסיום יש כדור שיכול לפתור את 2 הבעיות יחד?

עדיף שיעוץ כזה יעשה מול הנוירולוג המטפל ולא דרך הפורום מכיוון שנוירולוג מכיר את מחלות הרקע וחומרת המחלה שי לך ולכן עדיף לקבל יעוץ ממנו

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי