בצקות ברגליים פוסיד.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2023 | 19:49 | מאת: אור

שלום אימי קשישה סיעודית סובלת מפרפור בלב אבל שאלה לי היא לוקחת פוסיד וזה מוריד לה את הלחץ דם נמוך רופא המשפחה אמר להפסיק, הבעיה שניהיה לה בצקות ברגליים ובכפות הרגליים ופחות שתן אולי אפילו פעם ביום שתן מה עושים בדרך כלל במצב כזה? תודה

אם יש אי ספיק לב ברקע ובצקות על רקע מחלה זו אז יש להמשיך ליטול פוסיד. אם אין מחלה ברקע (פרפור לא מצריך טיפול בפוסיד) שמחייבת טיפול בפוסיד אז יש להפסיק. ולכן יש לפנות לרופא להערכה מחודשת אם יש בצקות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי