הרפס זוסטר בהריון ומינון תרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2023 | 19:20 | מאת: אחת

שלום רב בשבוע 27 התבשרי שיש לי הרפס זוסטר לפי pcr. בזרוע במיקום קטן ואין כמעט כאבים. קיבלתי מרשם של 800 מג 5 פעמים ביום למשך שבוע.. הדבר מטריד אותי שכן לא נעשו לדעתי מחקרים על מינון כזה בנשים בהריון... כמה בעייתי לקחת את המינון היותר נפוץ של 400 מג 3 פעמים ביום שמקבלות נשים שיש להן הרפס סימפלקס? בעיקרון אני שואלת מה הסיבה למינון הככ גבוה והאם המינון של ה400 יכול לעזור בכלל במקרה של זוסטר? חשוב לציין כי אני כבר 5 ימים אחרי הופעת השלפוחיות

אין מניעה ליטול ZOVIRAX בהריון וכשאר מדובר במינון טיפויל אז המינון 800 מ"ג חמש פעמים או מתן VALTREX במינון 1 גרם שלוש פעמים ביום

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי