ציפרלקס ואמביאן CR...........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/07/2023 | 00:45 | מאת: גדי

שלום, 1. אני לוקח ציפרלקס בצהריים. אם בנוסף אני לוקח אמביאן סי אר (Zolpidem Tartrate) לפני השינה. האם זה נפוץ שהשילוב בינהם יצור תופעות לוואי חדשות/יחמיר תופעות לוואי קיימות? אם כן, מה השילוב בינהם יכול לגרום ? כי אני מבין שציפרלקס עובדת על הסרוטונין ואמביאן על הגאבה... 2. יש לי קשיי שינה כרוניים ואני לוקח כבר כמה ימים אמביאן סי אר וזה מאוד עוזר לי. אצטרך לקחת כדור שינה לטווח ארוך. איך אני יכול להימנע מלהתמכר לכדור (אמביאן סי אר)? האם לקיחה של חודש ואז שבוע הפסקה או לקיחה של חמישה ימים בשבוע ויומיים הפסקה או שיש דרך אחרת? או שיש כדור אחר שלא ממכר? (למרות ש-כפי שציינתי האמביאן CR מאוד עוזר לי). תודה רבה.

השילוב ידוע ואין בעיה איתו ולכן מומלץ להפקיד על דרך מתן נכונה ורציפה על מנת להימנע מחוסר שליטה במחלות הרקע כולל הפרעות שינה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי