מוקסיפן פורטה אחרי אוגמנטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/06/2023 | 10:46 | מאת: גל

שלום לפני שבוע וחצי עשיתי עקירת שן טוחנת(46) לאחר יומיים התחילו כאבי תופת מסתבר שהיתה לי מכתשית יבשה והביאו לי גם אוגמנטין 875 מ"ג ל5 ימים. בשישי האחרון, לפני 3 ימים סיימתי את החמישה ימים והיופ, יום שני חזרו לי כאבי תופת אבל הפעם בדמות של דפיקות חזקות במקום של העקירה. הרופא אמר שנראה שיש שוב דלקת והביא לי הפעם מוקסיפן פורטה לשבוע לקחת 3 פעמים ביום האם זה הגיוני אחרי 5 ימים של אוגמנטין ושהדלקת חזרה(עם דפיקות חזקות) לקחת עכשיו שבוע מוקסיפן?

אין מניעה להאריך משטר טיפול אנטיביוטי אם עדיין יש דלקת וזיהום

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי