סודיום כלוריד 0.9%- עבור אינהלציה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/06/2023 | 12:36 | מאת: איריס

עבור אינהלציה לאישה בת 76 עם ברוניכאקטיזיות נרשמה אינהלציה פעמיים ביום (1 ס"ס) בתמיסה של 3 החומרים הבאים (יחד): - סודיום כלוריד 0.9% - מווקס - אירוונט שאלותינו- 1. סודיום כלוריד 0.9% מגיע בבקבוקונים של 10 ס"ס - לאחר שמשתמשים פעמיים ביום ב1 ס"ס - אנו נאלצים לזרוק אותו- האם יש בקבוקונים קטנים יותר? 2. האם יש תופעות לוואי לחומרים אלו? תודה רבה

1. נא לפנות לרשתות פארמה ולבדוק האם יש בקבוקנים יותר קטנים. למיטב זכרוני ש- 10 מ"ל זה הכי קטן. 2. אין

28/06/2023 | 10:16 | מאת: איריס

תודה רבה - האם אפשר להשתמש בבקבוקון של סודיום כלוריד 0.9% לאחר שנפתח בהנחה ששמורים במקרר? ואם כן- לכמה זמן? - האם באינהלציה של מבוגרים מספיק שהם שמים את המסיכה על הפה והאף או שהם גם צריכים לשאוף עמוקות?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי