שימוש בריטלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/08/2007 | 14:00 | מאת: סטודנטית

שלום רב רציתי לדעת האם רופא משפחה יכול לתת מרשם לריטלין או רק נויורלוג? איני סובלת מהפרעת קשב וריכוז אבל מאד מאד קשה לי להתרכז בזמן האחרון אני חושבת שריטלין יעזור לי האם זה נחשב "סם" מהן תופעות הלוואי העיקריות?

שלום, לגבי שאלתך הראשונה התשובה היא כן , רופא משפחה רשאי לתת מרשם לריטלין . ריטלין נחשב לסם מסוכן. תופעות לוואי עיקריות: אובדן תיאבון , התנהגות מוזרה , חוסר מנוחה , יתר לחץ דם , דופק מהיר ואי סדירות בדופק, טרומבוציטפניה, הזיות. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי