תופעות לוואי פרסוגרל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/06/2023 | 13:50 | מאת: לוגי

שלום אני מאלה שמחויב לפקסוגרל בחלון 12 חודשים מקריאה על מחקרי תופעות לוואי בכדור הסימפטי הזה נאמר בין היתר כאבי גפיים ( בהתוויה לצרכן לא נרשמת התופעה אבל אני כן חווה את כאבי רגליים ) 1 - האם ידועה לך תופעה כזאת בשימוש,בםרסוגרל וכמה הוא שכיח ? 2 האם ידוע לך שלאחר הפסקת השימוש בפרסוגרל התופעה נעלמת או שהיא כבר השאירה " חותם " ? בתודה מראש לוגי

שלום, טיפול בפרסוגרל הינה טיפול יעיל מאוד אחרי צינתור ובדומה לכל תרופה יש תופעות לוואי, בעיקר לשים לב לדימומים. לגבי שאר שאר תופעות הלוואי מדובר בתופעות נדירות שלרוב לא מתרחשות ולכן נא להמשיך ולקפיד על הטיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי