תופעות לוואי...............

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/06/2023 | 04:41 | מאת: vad

היי, ב-עלון לצרכן של תרופות ה-SSRI יש רשימה ארוכה מאוד של תופעות לוואי, אבל מהניסיון המקצועי שלך מול המטופלים, מהן תופעות הלוואי הנפוצות בפרוזאק? ומהן תופעות הלוואי הנפוצות בלוסטרל ? אני יודע שזה אינדיבידואלי ,אבל השאלה היא איזה תופעות לוואי נפוצות בדרך כלל בכל אחת מהתרופות האלה... כמו שיש תרופות כמו סרוקסט שידועות כמשמינות יותר אז אשמח לדעת מה נפוץ אצלן... תודה!

תופעת ללואי עיקרית ל- PROZAC הינה אינסומניה (הפרעות שינה) ואגטציה וירידה בתפקוד מיני. לגבי לוסטרל - גורם לאינסומניה, אגטציה, הפרעות במערכת העיכול, ורירידה בתפקוד מיני וסיכון להארכת מקטע QT.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי