התאמת התרופות הכרוניות לבריאותי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/06/2023 | 16:13 | מאת: דוד סגל

בן 70 בגיל 37 גילו סכרת בגיל 39 ניתוח לב פתוח 1991 ועד שנת 2017 עברתי 4 אירועים מןחים היום סובל בעיקר עקב רגלים נפוחות וכואבות לןקח מיקרואספירין קלופידקסל ליטורבה אלדקטון גרדיאנס אזנטאאימידסנדוז לוסרדפס אספירולקטון קומפטקט וזריקות אינסולין בוקר ולילה וזריקה חד שבועיתאבקש התיחסותכם והכונתכם מה להפסיק מה להחליף ואף לצמצם תודה בכבוד דוד

השילוב הנ"ל מקובל בהתחשב במחלות הרקע, רק לגבי השילוב של מיקרואספירין קלופידקסל, יש לפנות לרופא מטפל (קרדיולוג/נוירולוג) ולבדוק איתם האם עדיין יש הצדקה לשילוב ? כי השילוב הנ"ל נותנים רק למשך שנה אחרי הצינתורים ולמשך 21 יום אחרי אירוע מוחי. ולכן נא לברר איתם האם ניתן להפסיק אחת משתי התרופות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי