terbianfine hcl של טבע - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/06/2023 | 08:43 | מאת: ל.א

שלום, אינני יכולה לקחת therbinafine של חברת טבע שעושה לי תופעות לוואי כמו טעם מר בפה, חולשה.זה קרה ממש אחרי כמה כדורים אפילו לא סיימתי 7 כדורים. לקחתי של חברת novartis ולא הייתה בעיה בכללהקטע שפחדתי לקחת. הזנחתי את הטיפול כי שום רופא לא רצה לתת כדור. מדובר בפטרייות בציפורני רגליים. מאחר ולא טופל זה מתפשט. הפטריה נחשבת קלה אבל לי זה מאוד מפריע וזה גם מעוות ציפורן. למרוח תמיסות זה חארטה. שאלה: היכן אוכל להשיג את התרופה של חברת נורבטיס? אציין שהרופא אמר סופר פארם אבל אין.ובזמנו כבר ביררתי. כמו כן זו סחבת כי כשהלכתי לרופא עור אחר נתן לי כדורים שהם בכלל לפטריות ואגינליות.לא קניתי. שאלתי כאן וגם ביררתי ואין לתת כדורים כאלו לפטריה בציפורניים. מצטערת שחזרתי לרופא הנוכחי כי לא מעניין אותו כלום ולא נתן תחליף אחר. שוב כתב טריבאפין. אמר שלא יודע ושאנסה לקחת חפיסה שוב. אשמח לעזרה. אתה גם יכול לכתוב שם של תרופה ואבקש מהרופא עור אחר. לא נראה לי שהם מבינים... לחלופין האם אפשר להשיג את חברת novartis אולי בפרטי? תוד

נא לפנות לרשתות פארמה לבירור היכן ניתן למצוא את התכשיר של חברת נורבטיס. לצערי הפרורם לא עוסק בזה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי