כדור קולוטל למעי רגיז

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/06/2023 | 05:34 | מאת: שיי

שלום אובחנתי עם מיי רגיז וסובל מיציאות רכות פעמיים עד שלוש ביום , עשיתי שינוי התזונה ללא דברי חלב, אין הטבה, קיבלתי קלבטן מרופא משפחה שכן לא עזר, רופא גסטרו נתן לי כדור קולוטל , לקחת 3 פעמים ביום, עדיין אין הטבה ביציאה, היא רכה מאוד אני לוקח כבר 5 ימים , אך כרגע עושה יציאה פעם ביום , וגם אמר לי לקחת פרוביוטיקה , התור לרופא גסטרו רק בעוד חודש, כמה זמן ניתן לקחת את התרופה, האם זה מסוכן אם אני מטופלת הכדורים להורדת לחץ דם, ( נורמלול 25,וכדור אוקסאר 50) גם לוקחת ליפיטור 10 מ"ג להורדת כולסטרול תודה על תגובתך

זה לא מסוכן, ניתן להמשיך ליטול עד ביקורת אצל רופא גסטרו. התרופה לא תשפיע על שאר התרופות הכרוניות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי