טרוליסיטי 1.5- לירידה במשקל בלבד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/05/2023 | 22:11 | מאת: מיטל

רציתי לדעת אמא שלי לא סכרתית והרופאה נתנה לה את זה לירידה במשקל בגלל חוסר של אוזמפיק בקופה, אני יודעת שסכרתיים מקבלים את זה גם לירידה במשקל ..האם זאת תרופה שווה לאוזמפיק לא צריך להילחץ כי אף פעם לא שמעתי את השם שלה ..מה ששומעים לירידה זה רק אוזמפיק וסקסנדה

כן ניתן להשתמש בתרופה לירידה במשקל. מדובר בתרופה עם אותו מנגנון פעולה לאוזמפיק ולכן צפויה גם ירידה במשקל. רק לפי משרד הבריאות (בשונה מאוזמפיק) התרופה לא מותוות לאבחנה.

04/05/2023 | 18:22 | מאת: מיטל

תודה על המענה המהיר דוקטור השאלה היא בזריקה הזאת אין מינונים? זה ישר 1.5 הגוף לא אמור להתרגל כי האוזמפיק אפשר לשלוט במינון ואז במדורג לעלות

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי