הפסקת שימוש באלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/03/2023 | 19:55 | מאת: הדס

שלום, אני לוקחת כבר ארבעה חודשים אלטרולט 25 ביום כטיפול מניעה למיגרנות, בחודש הראשון עזר ולאחר כן רציתי לרדת מהכדור, לכן בהמלצת נוירולוגית הפחתתי את המינון ליום כן יום לא. זה עשה לי ממש לא טוב והחזיר את המיגרנות ואחר כך חזרתי שוב למינון של אחד ביום. כבר תקופה של חודש לפחות שהכדור כבר לא עוזר ולעיתים קרובות חוץ מהכדור מניעה גם לוקחת אקמול פוקוס להתקפים..וכבר נהיית לי בחילה בזמן האחרון שלוקחת אקמול פוקוס.. אני רוצה לרדת מהכדור אלטרולט כי הוא לא עוזר ואולי רק מחמיר אבל לא יודעת איך .. יש לי גם תחליף טבעי שרוצה לנסות במקום ששמו מגנוקס מיד פלוס. אשמח לעזרה

אין הוכחה שמוצר טבעי אכן יכול לעזור. נא לשים לב שיש הבדל בין מוצר טבעי לבין תרופה מבחינת רגולציה והוכחת אפקט קליני, ולכן לא ניתן להמליץ עם תוסף טבעי. נא לחזור שוב לאותו נוירולוג ולנסות אופציות טיפוליות אחרות מכיוון שבעולם המיגרנה נכנסו עוד תרופות חדשות שניתן לשקול להתחיל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי