אנטיביוטיקה ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/01/2023 | 10:42 | מאת: מיקה

היי, קיבלתי טיפול תרופתי של סינופד 3 פעמים ביום 3 ימים מוקסיפן 3 פעמים ביום 7 ימים בנוסף, אני לוקחת ויטמינים ברזל (1 כמוסה) ויטמין סי (1 כמוסה) מגנזיום (2 כמוסות לפני השינה) ולריאן להרגעה בטיפות 1. האם אפשר לקחת את הסינופן והאנטיבוטיקה ביחד? 2. האם אני יכולה לקחת את הויטמינים (ברזל, ויטמין c ומגנזיום) והולריאן ביחד עם הטיפול התרופתי? קראתי שאולי אי אפשר לקחת ברזל ומגנזיום כשלוקחים אנטיבוטיקה. צריך לחכות זמן לפני שלוקחים את התוסף?

שלום, 1. אין מניעה 2. אפשרי, לגבי אנטיביוטיקה אז אסור לשלב אבל עם סוגי אחרים. לגבי מוקסיפין אפשרי לשלב

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי