התרופה קונטרלק לבקע סרעפתי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/08/2022 | 09:03 | מאת: שירה

יש לי בקע ברעפתי , החליפו לי תרופה אבל יש לי בעייה לקחת אותה שעה לפני האוכל , שאוכלת בבוקר יש אפשרות במקום שעה לפני לקחת שעה אחריי האוכל , רופא המשפחה לא ענה שאין לי את מי לשאול לפעמים יש לי ארוחה רטנה באמצע שיכולה , אבל זה לא אותו דבר , אודה לעזרתך בנושא, ואם לא טוב אבקש להחליף לתרופה אחרת שאפשר להחליף אחרי האוכלצ,תודה.

יש ליטול קונטרולוק שעה לפני האוכל. אפשר להחליף לנקסיום, תרופה שאפשר ליטול עם או בלי אוכל

07/08/2022 | 15:38 | מאת: שירה

הבעיה שניסינו עבר כמה מהppl יש עוד תרופות לא מאלו ואיזו מאכלים /משקעות כדאי להמנע או להפחית בהם?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי