אני סבלתי מבן אדם לפני 10 שני מפגיע מילולית במשך כמה חודשים מאז יש לי חרדה...

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/07/2022 | 21:16 | מאת: לל

פעם ראשונה בחיי התחלתי לכחת כדורים בשם צפרמיל 4ימים רבע כדור ו4 ימים חצי ומאז כבר חודש אני על כדור שלם ואין שינוי חוץ מהימים הראשונים שהרגשתי כאבי בטן ושלשולים. ורציתי לדעת אם אני ירגיש מתישהוא שיפור

ההשפעה הטיפולית של התרופה אינה מתבטאת מיד עם תחילת הטיפול, יכול לקחת 6 -12 שבועות עד שהאפקט הטיפולי יורגש. יש ליטול התרופה באופן קבוע מידי יום, במידה ולא הורגש שיפור אחרי תקופה זו יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי