רוקסט פלוס עם ארקוקסיה 90

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/05/2022 | 07:22 | מאת: יעלה

שלום, לפני ניתוח החלפת מפרק ירך. נוטלת ארקוקסיה 90 יחד עם רוקסט פלוס פעם ביום בבוקר. מקל במעט על הכאבים. למשך כמה זמ אפשר להמשיך בשילוב הזה? (הניתוח עוד חודש) בגל הכאבים העזים האורתופד המליץ במקום על טרמדקס 100 מ"ג לחודש עד ואחרי הניתוח האם יש סכנת התמכרות? אודה לתשובותיך

שלום, אין בעיה עם השילוב, רק יש לשים לב למצב הערנות. לגבי טרמדקס אכן יש מצב להתמכרות בשימוש ארוך טווח ולכן יש להגביל את התקופה. לגבי ארקוקסיה יש חשיבות לשים לב שהטיפול עלול לגרום לעלייה בלחץ דם וסיכון לפגיעה בתפקוד כלייתי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי