שילוב בין משלשלים רגיל וטבעי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/04/2022 | 12:54 | מאת: אביטל

שלום לדר האם מותר לקחת רזולור 2 מג יחד עם לקסין פורטה טבעי למעשה אם לוקחת רזולור לא עוזר ואם לוקחת לקסין פואטה 1 איתו גם לא עוזר אתמול לקחתי רזולור ולקסין פורטה 2 והיום היו לי 11 פעם יציאות די רכות וכל רגע גזים האם אסור לשלב ביניהם או מותר? הלקסין פורטה זה כמו הכנה לקולונסקופיה אפילו שטבעי מה אעשה חייבת משלשלים כי יש לי פרקינזון עם עצירות קשה תודה

ניתן להסתפק באחד משני התכשירים. בד"כ התגובה הינה מספקת מלקסדין פורטה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי