הזעת יתר בשימוש בתרופה לבלוטת התריס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/04/2022 | 15:02 | מאת: נדב

מישהו יודע מה ניתן לעשות במקרה בו יש תופעת לוואי של הזעת יתר בשימוש בתרופה עבור טיפול בתת פעילות בלוטת התריס? השתמשתי כבר בכל 3 התרופות (אלטרוקסין, יוטירוקס וסינטרואיד) ובשלושתם אחרי זמן מסויים של שימוש מופיע לי ההזעות יתר וגם הרופא משפחה והרופאה אנדוקרינית שלי לא יודעים לעזור לי עם זה.. למישהו יש רעיון לטיפול בנושא?

אין לנו עוד תכשירים זמינים בארץ לטיפול בבלוטת התריס. כפי שציינת השתמש בכולם ולכן אין עוד אופציות טיפולית

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי