מינון מוקפסין 250 .....

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/03/2022 | 23:02 | מאת: אמא מודאגת

שלום הבת שלי בת 3 וחצי יש לה דלקת גרון חיידקית אשר נתגלה במעבדה רופא ילדים שלה נתנן לה 5 מוקספין של 250 שלוש פעמים ביום אחרי יומיים לא הרגשתי שיפור והילדה הייתה רותחת בלילה התקשרתי למוקד חירום כללית והרופא חשב את המשקל ואמר לי לתת לה 6 וחצי נתנתי לה למשך יומיים 6 מל שלוש פעמים אנחנו צריכים להמשיך בטיפול למשך עשרה ימים לא יודעת עכשוי חושבת אולי הרופא שאמר 6 טעה וההתחלתי להתחרט האם לחזור על מינון 5 והאם גם 6 בטווח התקין היא מואד סובלת היום כבר החום פחת אחרי ארבע ימים קשים היום נתנתי לה פעמיים 6 מל ושכחתי המנה האחרונה לצערי מחר אקבע שעון בשביל לא לשכוח אשמח יעוץ שלכם קצת נלחצת ואם 6 מעל הנורמה האם גורם נזק לחוצה קצת

שלום, המינון נקבל לפי משקל. נא לציין את משקל הילדה ?? מומלץ אם אין שיפור לפנות לחזרה לרופא המטפל בקופת חולים להערכת המצב מחדש

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי