נטילת קונטרלוק 40 מג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/03/2022 | 20:50 | מאת: מאיה

שלום לך אשמח לקבל עזרה דחופה אני נוטלת קרדילוק במינון של 1.25 פעמיים ביום ואספירין במינון של 100 עד היום נטלתי את הקרדילוק סביב השעה 0830 בבוקר לפעמים ב0900 כנ"ל בערב בשעות 0830-0900 אספירין לאחר ארוחת צהריים סביב השעה 13:00-1500 עקב ריפלוקס בשליש העליון של הוושט נתבקשתי לקחת קונטרלוק 40 מג פעמיים ביום אודה לך מתי וכיצד ליטול אותן בבוקר חצי שעה לפני האוכל זה אפשרי אך האם עליי להפרידו מהקרדילוק ? ומה קורה בערב הרי הקיבה שלנו אינה ריקה כמו בבוקר בנוסף אני צריכה ליטול ברזל ספאטון מתי לקחת אותו כנ"ל לגבי רוטס hr אודה לך על המענה תודה רבה רבה מראש

שלום אין צורך להפריד מקרדילוק, רק יש להקפיד לקחת חצי שעה לפני אוכל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי