נשירת שיער מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/03/2022 | 21:12 | מאת: מיטל

שלום, בת 45 סובלת מנשירת שיער. רופאעור המליץ לי על השלמה של ברזל, ויטמין d, ביוטין וויטמין b6 וגם b12. במקום לקחת כל אחד בנפרד האם יכולה לקחת ויטמין של נשים בהריון המכיל את כל הויטמינים הללו? האם יש חשש לעודף במרכיב מסויים תכולה: בטא-קרוטן‏ (beta carotene)‏ 1500 יחב"ל ויטמין B1‏ (Thiamine mononitrate)‏ 3 מ"ג ויטמין B2‏ (Riboflavin)‏ 3 מ"ג ויטמין B3‏ (Niacin & Inositol hexa nicotinate)‏ 20 מ"ג ויטמין B5‏ (d-calcium pantothenate)‏ 10 מ"ג ויטמין B6‏ (pyridoxine)‏ 10 מ"ג ויטמין B12‏ (CyanoCobalamin)‏ 12 מק"ג חומצה פולית‏ (Folic Acid)‏ 400 מק"ג ביוטין‏ (Biotin)‏ 30 מק"ג. ויטמין D‏ (Cholecalciferol)‏ 400 יחב"ל ויטמין E‏ (d-alpha tocopherol succinate)‏ 22 יחב"ל סידן‏ (Calcium carbonate)‏ 250 מ"ג מגנזיום‏ (Magnesium oxide)‏ 125 מ"ג נחושת‏ (Copper sulfate)‏ 1 מ"ג אבץ‏ (Zinc oxide)‏ 11 מ"ג ברזל‏ (Iron bisglycinate)‏ 30 מ"ג יוד‏ (Potassium lodide)‏ 220 מק"ג מוליבדן‏ (Sodium molybden)‏ 25 מק"ג כרום‏ (Chromium chloride)‏ 25 מק"ג סלניום‏ (Selenate)‏ 25 מק"ג ויטמין c‏ (Calcium ascorbate & Ascorbiv acid)‏ 100 מ"ג מנגן‏ (Manganese sulfate)‏ 2 מ"ג

שלום, מומלץ לא לצרוך תוסף עם מרכיבים כמו יוד וויטמין E כאשר אין צורך. ולכן מומלץ לקבל תוסף עם המרכיבים החסרים בלבד ללא עוד תוספות שאינן נחוצות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי