לקחתי בטעות מינון כפול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/03/2022 | 14:28 | מאת: עדי

שלום וברכה, אני נוטלת כשנתיים סרנדה במינון 150 על פי המלצת הפסיכיאטר יורדת במינון בהדרגה ובמקביל מתחילה לקחת ויפאקס- תחילה 37.5 למשך חמישה ימים, 75 חמישה ימים ובהמשך 150 למשך שבועיים עד להחלטה לגבי העלאת מינון כעת אני אוחזת ביום השני למינון של הויפאקסXR 75- ובטעות לקחתי הבוקר שני כדורים במקום אחד, בהפרש של כמה שעות.. שאלתי היא, האם להמשיך כרגיל לפי ההוראות ולקחת גם את הסרנדה (כעת אוחזת בחצי כדור בערב) או שזה יכול להוות בעיה? והאם זה שלקחתי מינון כפול בצורה לא מספיק הדרגתית יכול לגרום לנזק? תודה רבה רבה

אין מניעה להמשיך עם אותו משטר טיפולי שנקבע עם הפסיכאטר למרות מה שקרה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי