פררוסט או טרגין מה עוזר יוץר..האם יש לשתי התרופות כדורים עם השעיה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/03/2022 | 11:29 | מאת: נועה בנודיז

.פררוסט או טרגין זמן השפעה פרקוסט זמן השפעה מאד קצר כ 4 שעות. טרגין. מה יותר טוב מבחינת שיכוח כאבים ולמי משניהם זמן השפעה טרוך יותר. האם יש לשתי תרופות אלו גם צורת השעיה? כדי שיוכלו להשפיע במשך כל היום בהשעיה?

שלום, זה תלוי בפורמולציה. פורמולציה בשחרור משוהה של שני פרקוסט יש לה כמעט אותו זמן השפעה (12 שעות) לטרגין. אבל פורמולציה של פרקוסט בשחרור מיידי משפיעה למשך 3-4 שעות, ולכן נא לפנות לרוקח לוודא איזה פורמולציה מדובר. לגבי טרגין, יש לו פחות תופעות לוואי לעומת פרקוסט.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי