פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/02/2022 | 21:30 | מאת: הדר

דר שלום, מה היא הפרוביוטיקה הכי מומלצת להליטוזיס עקשני שייתכן ומגיע ממערכת העיכול אך לא בטוח? הבעיה קרתה לאחר שנטלתי המון משככבי כאבים (אופטלגין וכו) לתקופה של כמה חודשים (חולי רגיל של חורף) . התופעה נעלמת לחלוטין עם לקיחת פלג'יל ואז חוזרת שוב. עשיתי בדיקות אצל רופא שיניים וחיידק הליקובקטור ואין לי צרבות או בעיות במערכת העיכול כלל. -האם הפרוביוטיקה מצריכה מרשם רופא? תודה

אין צורך בטיפול בפרוביוטיקה. הטיפול אינו מוכח שעשוי לחזור לתסמינים שלך. נא להיות במעקב אצל רופא מטפל ואין צורך בעוד טיפולים נוספים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי