אומפרדקס ותופעות לוואי לאורך זמן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/02/2022 | 23:08 | מאת: מישח

שלום רב יש לי שתי שאלות. 1.לקחתי אומפרדקס לא בכוונה שעה אחרי אוכל האם יש לכך השלכות כלשהן על יעילות התרופה או משהו בסגנון? 2.אני לוקח כבר כמה חודשים אומפרדקס עקב צרבות שנגרמות בגלל בקע סרעפתי, כל יומיים פלוס מינוס כדור אחד. אבל קראתי בכמה מקומות שאם לוקחים לאורך זמן משהו כמו 3 שנים ויותר אומפרדקס אז אפשר לפתח מחלות והפרעות קשות בקיבה האם זה נכון? תודה מראש ולילה טוב.

שלום, 1. לא 2. בד"כ טיפול בתרופה כאשר יש התוויה מחייבת (כמו במקרה שלך) -משך הטיפול לא אמור להיות ארוך ולכן אין חשש מפני תופעות לוואי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי