עלייה במשקל עם קונדור

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/02/2022 | 23:12 | מאת: יעל

שלום קיבלתי קונדור למיגרנות. האם השמנה עלולה להיות כי למעשה התרופה מורידה את הדופק מה שגורם לשריפה פחותה של קלוריות ביום? ולגבי הורדת הלחץ גםץ יש לי לחץ דם תקין אך קרוב לרף התחתון. האם זה לא יגרום לי ללחץ דם נמוך ולתסמינים בעייתים? תודה רבה

שלום, אין קשר להשפעה של CANDOR למשקל מכיוון שהתרופה משפיעה על לחץ דם ולא דופק. התחלת טיפול ב- CANDOR אמור להיות אחרי ניטור הדוק של לחץ דם או הולטר לחץ דם. ולכן במקרה ויש חשש מתת לחץ דם אז יש להתחיל רישום הדוק ללחצי דם ולהיוועץ עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי