יעוץ בין לוסטרל לתרופות נוספות ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2021 | 14:07 | מאת: משה

אני בן 72 לפני כ- 3 שבועות הובחנתי בדיכאון וחרדה ואני לוקח לוסטרל 50 מ״ג יש לי מספר שאלות לגביי שילוב של תרופות אחרות ותוספי מזון. 1) עקב הדיכאון והחרדה יש לי בעיות בשינה האם אפשר לקחת לפני שינה בונדרומין או אמביאן 2)האם אפשר לפי הצורך אם יש לי בחילה לקחת פראמין 3) האם אפשר לקחת b קומפלקס 100 מ״ג 4)האם אפשר לקחת סופר פוד בשם ויניה VINIA הוא סופר פוד ישראלי שמביא איתו את היתרונות הבריאותיים שבענבים האדומים, המהווים מקור למגוון פוליפנולים המסייעים בפעילות אנטי חימצונית ליהנות מיתרונות מבוססים מדעית מחקרים שבוצעו על ידי החברה מצאו כי ל-VINIA תרומה רבה בסיוע במספר היבטים: R באופן משמעותי לשיפור האלסטיות של כלי הדם (148% בממוצע ביחס לערך הבסיס) דבר שגורם להרחבה של כלי הדם .* R לשמירה על הבריאות, חיוניות, עירנות ולאספקת חמצן גבוהה יותר. R בהתמודדות עם רמות הסוכר בייחוד אלו הנגרמות כתוצאה מגיל ומטאבוליזם, וכתוצאה מכך גורם להרגשה טובה יותר במהלך היום**

שלום, לגבי שינה מומלץ לפני התחלת טיפול באחת משתי התרופות שציינת לנסות שינוי באורח חיים והרגלי שינה. במידה ויש כישלון אז יש לנסות להשתמש ביעוץ הרופא המטפל הקבוע שאבחן אותך עם דיכאון להשתמש לתקופה מצומצמת את הטיפול.

11/10/2021 | 13:39 | מאת: משה

שאלתי לגביי 4 דברים ולצערי ענית לי רק על אחד

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי