עירוי פנרג'ן והידרוקורט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/05/2021 | 23:15 | מאת: ציפי

שלום, עקב אלרגיה לעירוי וונופר אנסה לעבור פעם ראשונה פרינג'קט(כשיש לי אורטיקירה כל יום) ואסתמה). המטולוגית כתבה לשיקול האשפוז יום אולי לעשות לי הכנה עם עירוי הידרוקורט ופנרג'ן. אשמח לברר: 1. האם 4 אריוס ביום, עירוי הדירוקורט ופנרג'ן יש להם סיכוי גבוה למנוע שוק אנפילקטי במקרה שבלעדיהם הוא היה מתרחש? 2. האם ישנו עירוי של פרדניזון ולא הידרוקט? כי לפרדניזון אני יודעת שאני לא אלרגית והידרוקוט לא ניסיתי. ולגבי פנגרגן, מעולם לא ניסיתי.... האם תיתן תגובה אלרגית גם אליו או יש איזה תחליף בעירוי ממשפחת האריוס? תודה מראש

שלום, לגבי התכשירים אריוס / פנירגן / הידרוקורט אכן יש להן יכולת למנוע שוק אנפילקטי. אין עיורי של פרדניזון ורק הידרו, אבל אין דאגה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי