אלרגיה לתרופות איך ניתן לדעת?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/04/2021 | 00:17 | מאת: שירי

שלום, בעבר היתה לי אוטיקריה מאוד קלה פעם ב... אך כבר 4 חודשים שהיא כל הזמן כל יום עם 4 אריוס. מה ניתן לעשות בעתיד אם זה ימשיך ככה אם אצטרך לקחת תרופות חדשות? כיצד ניתן לדעת האם אני אלרגית לתרופה או שהאורטיקריה שתופיע לא קשורה לתרופה? למשל זה קרה לי עם אנטיביוטיקה זיטו ואני לא באמת יודעת אם אני באמת אלרגית אלייה. תודה מראש

מומלץ לפנות לרופא אלרגיה אשר יכול לקבוע לאיזה תרופה [כן/לא] את אלרגית. רופא אלרגיה יכול לחשוף את הגוף לתרופות שונות במיהולים נמוכים ולפי זה לזהות אלרגיה לתרופות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי