אוקסיקודון 10 עם אצטאמינופן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/04/2021 | 02:21 | מאת: עפרה

שלום רב, נוטלת אוקסיקודון 10 מ"ג ואצטאמינופן 325 מ"ג, לכאבי גב שאחרי ניתוח כריתת דיסק. נוטלת 1 כדור רק פעם ביום. האם מותר להוסיף זאלדיאר פעמיים במשך היום? אופטלגין לרוב לא עוזר. במידה שארצה לרדת בהדרגה מאוקסיקודון 10- האם מותר לחצות את הכדור הגם שאין בו קו חצייה? ואם אסור לחצות - איך יורדים בהדרגה? תודה עפרה

שלום עפרה, זלדיאר מכיל טרמדול שהינו גם אופיאט ולכן זה עלול להפריע לתהליך הגמילה. נא לשקול אופטלגין בטיפות [לא בכדורים] בנוסף לטיפול שאת נוטלת. כדור של פרקוסט 10 מ"ג ניתן לחצות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי