פרקוסט 5 וגמילה הוספת נתונים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/04/2021 | 23:19 | מאת: -אריאלה

שלום רב, בקשר להודעתי מ-9/4/2021 לפי בקשתך אציין את המינון שנית: אני נוטלת חודש וחצי פרקוסט 5 כדור אחד ביום, לפני השינה. מבקשת לדעת כיצד נגמלים בהדרגה. לצערי לא הבנתי את תשובתך לגבי הירידה ההדרגתית מהתרופה. אשמח לעזרתך אריאלה

מדובר במינון נמוך מדי שהסיכון לתסמיני גמילה נמוך, אבל יש להתחיל בטיטרציה עדינה בהפחתת מינון, יש ליטול במשך שבוע [חצי כדור], תוך מעקב אחרי תסמיני גמילה. ואחרי זה ניתן לשקול מעבר למתן טיפול לסירוגין עד להפסקת הטיפול. לצורך גמילה ומעקב אז יש צורך להיות בקשר עם הרופא המטפל בקהילה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי