שעווה באוזניים- איך מטפלים?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/03/2021 | 08:49 | מאת: יעל

שלום, כידוע יש אנשים שמצטברת להם מהר הפרשה והיא קשה. לאמא שלי אמרו לא לנקות את האוזניים. רק רופא מנקה לה. זה ממש אבל ממש כואב לה. שאלה: האם יש תמיסה שעושה את ההפרשה רכה? האם לא כדאי לנקות לבד כי כשמחכים אז בהחלט זה כואב? הרופא אמר: שהתמיסות רק עושות את ההפרשה רכה אבל זה עדיין לא גורם להן לצאת מהאוזן. מה היית ממליץ לעשות? יש חומר שיעשה את ההפרשה נוזלי כך שתצא לבד? תודה

שלום, ניתן להשתמש ב- Clean Ears אשר גורמת לשעווה להפוך לשעווה נוזלית המסולקת בקלות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי