אספירין במינון נמוך 75 מל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/03/2021 | 23:42 | מאת: דליה

ערב טוב אשמח לדעת מתי מומלץ ליטול אספירין במינון נמוך 75 מל והאם ההבדל בינו לבין אספירין במינון 100 משמעותי ? בת 47 נוטלת למניעה עקב שינויים איסכמיים בחומר הלבן שנית האם נטילת מגנזיום 200 מג בשילוב ויטמין בי 6 ( באותה הטבלייה ) יכול להתנגש עם נטילת אספירין ? ואם לא מתי מומלץ ליטול את המגנזיום שאלה נוספת ואחרונה😊האם מותר ליטולויטמין די 2000 מג ליום בשילוב אספירין ז? תודה רבה על המענה לילה טוב !!!

שלום, אין הבדל משמעותי בין המינונים. אין בעיה של התנגשות עם התרופות שציינת.

04/03/2021 | 11:29 | מאת: דליה

תודה רבה על המענה המהיר לגבי אספיריו מהן השעות המומלצות ליטול ? תודה רבה לך על המענה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי